sportelet e statistikave

25 Mars 2019, 20: 13
Ballina Blog

Xhaketa të verdha, Akti XIX: Ushtarët dënojnë përdorimin e ushtrisë

Magazina e pavarur në internet Mediapart publikon një intervistë me ushtarët francezë përpara Akti XIX, për të cilën Macron mobilizoi ushtrinë. Ushtria shpreh shqetësimet e tyre në lidhje me rreziqet për sundimin e ligjit, pasi që ...

Ja se si të heqësh qafe aromën e këmbëve: të gjitha mjetet juridike natyrore

Aromë e pakëndshme e këmbëve? Këtu janë shkaqet dhe mjetet juridike të mundshme. S'ka dyshim se problemi i erërave të këmbëve i bën ata që vuajnë vuajnë në siklet. Sa herë keni dëgjuar se ...

Procesion: shkakton vjellje, diarre dhe nekrozë tek njerëzit dhe qentë. Ja çfarë ju duhet të dini

nga Zeina Ayache Me ardhjen e pranverës, procesionari vjen nga fole, një insekt shumë i rrezikshëm për shëndetin e mikes sonë më të mirë me katër këmbë. Ja çfarë duhet të bëjmë në rast të kontaktit me ...

Keanu Reeves: "Njerëzit as nuk e vënë re se çfarë ndodh rreth tyre"

Protagonisti i Matrix ka pasur një jetë që nuk është gjithmonë e lehtë dhe na tregon se si të jemi gjithnjë optimistë dhe dashamirës. Shpesh mendojmë se aktorët e mëdhenj të Hollivudit - mbipaguar, të bukur, të cilët mund të përballojnë një stil ...

Elixir i jetës së gjatë në gjethet e një bime japoneze: kjo ngadalëson plakjen

nga Andrea Centini Flavonoid 4,4'-dimethoxyxalcone (DMC) zbuluar në bimët e Angelica keiskei është në gjendje të zgjasin jetën e 20% në krimbat, mizat e frutave dhe maja, gjithashtu ngadalëson mekanizmat e plakjes në ...

TË ARDHURAT UNIVERSALE TË BASHKIVE, MEDIAT SOCIALE DHE SHOQËRI PA PAQE: SISTEMI I KREDISË ...

NGA BRANDON TURBERVILLE Blogu Prepper organik Disa amerikanë të informuar mirë mund të jenë të vetëdijshëm për "Sistemin e Kredive Sociale" të tmerrshme kineze, të zbuluar kohët e fundit si një metodë për të zhdukur çdo mospajtim nga shteti totalitar. Në praktikë, është anulimi ...

JAPONI ARRIVOHET MIRË PARA LAGJES SË BOMBIT ATOMIK

Një epilog atomik për të favorizuar globalizimin Lufta e Dytë Botërore si një fund famëkeq përfundoi me nisjen e dy armëve të para bërthamore kundër popullatës civile japoneze të Hiroshima (6 gusht 1945) dhe Nagasaki (9 gusht ...

JETA NË RENDIN E RI TË BOTËS: Dëshmia e një mjeku "vetëvrasës"

Çfarë do të lexoni më poshtë janë informacione të pabesueshme që vijnë nga Dr. Lawrence Dunegan, i cili u ftua të marrë pjesë në një konferencë të kryesuar nga Dr. Richard Day në 1969. Dr. Dita, në një ...

Sepse largimi i këpucëve para hyrjes në shtëpi është një zakon i shëndetshëm

Largimi i këpucëve para hyrjes në shtëpi është një zakon i lashtë japonez që sot miliona njerëz në mbarë botën kanë vendosur të miratojnë, si për lehtësi, por mbi të gjitha për arsye të higjienës dhe shëndetit. Edhe pse mund të duket ...

ARTIKUJ TË REJA