statistik counters

25 Maret 2019, 20: 13
Home blog

Jaket kuning, UU XIX: prajurite ngukum panggunaan tentara

Majalah online Mediapart ngandharake wawancara karo prajurit Perancis sadurunge UU XIX, sing Macron meksa tentara. Militer nyatakake keprihatinan babagan bebaya kanggo aturan hukum, wiwit ...

Punika cara kanggo nyingkirake ambu sing mlaku: kabeh obat alami

Kandhungan kaki sing ora nyenengake? Punika panyebab lan remedi ingkang saged. Mesthi masalah ambu ambune mbebayani tumrap sing nandhang sangsara ora nyaman. Carane akeh kaping sampeyan wis krungu sing ...

Processionary: nyebabake muntah, diare lan nekrosis ing wong lan asu. Punika ingkang kedah sampeyan mangertosi

dening Zeina Ayache Karo rawuh saka musim semi, prosesi iki teka saka sarang, serangga sing mbebayani banget kanggo kesehatan sahabat papat sing paling apik. Kene apa sing kudu dilakoni nalika kontak karo ...

Keanu Reeves: "Wong ora weruh apa sing bakal kelakon ing kana"

Protagonis Matrix wis nduweni urip sing ora tansah gampang lan nyatakake yen kita tansah optimistis lan jumlahe. Kita kerep mikirake para aktor Hollywood gedhe - luwih dibayar, ayu, sing bisa ...

Elixir umur panjang ing godhong tanduran Jepang: iki nyuda umur

dening Andrea Centini The 4,4'-dimethoxyxalcone flavonoid (DMC) ditemokaké ing tetanduran Angelica keiskei sing bisa prolong nyawa 20% ing cacing, laler woh lan ragi, uga bisa nambani mekanisme tuwa ing ...

NASIONAL DASAR NASIONAL, MEDIA SOSIAL DAN SOSIET TANPA KAS: SISTEM KREDIT ...

BY BRANDON TURBERVILLE Blog Organik Prepper Sawetara wong Amerika sing keprungu uga ngerti "Sistem Kredit Sosial" Cina, sing anyar mentas dicathet minangka cara kanggo mbasmi apa-apa saka negara totalitarian. Ing laku, iku pembatalan ...

JEPANG WIS DITUJU MELAWAN BOMB ATOMIC

Epilog atom kanggo nimbali globalisasi Perang Donya II minangka ujung jahat terkenal kanthi peluncuran senjata nuklir sing pertama marang populasi sipil Jepang Hiroshima (6 August 1945) dan Nagasaki (9 August ...

LIFE IN THE NEW WORLD ORDER: Kesaksian saka dokter "suicidal"

Apa sing bakal sampeyan maca ing ngisor iki minangka informasi sing luar biasa sing diterangake dening Dr. Lawrence Dunegan, sing diundang kanggo rawuh ing konferensi dipimpin dening Dr. Richard Day ing 1969. Dr. Day, ing ...

Amarga njupuk sepatu sampeyan sadurunge nglebokake omah iku dadi kebiasaan sing sehat

Njupuk sepatu sampeyan sadurunge mlebu omah iku minangka kebiasaan Jepang kuna sing saiki dina jutaan wong ing saindenging jagad wis mutusake kanggo ngadopsi, kanggo kenyamanan nanging luwih dhisik kanggo alasan kesehatan lan kesehatan. Sanajan ana uga ...

ARTIS TERBARU